Komentarze

Stary dom wiejski odnowiony w stylu skandynawskim

Stary dom wiejski odnowiony w stylu skandynawskim


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

To stara wioska ma ponad 150 lat i znajduje się w nadmorskiej miejscowości Calpe (Alicante) i otoczony terenem na zewnątrz. Marina jest właścicielem. Chciała odzyskać dom, ale dostosowany do jej gustów i potrzeb. Chciał przeźroczystych i ciągłych przestrzeni, dla których wyburzył ścianki działowe na pierwszym piętrze i stworzył wspólny obszar dzienny z holem, kuchnią, jadalnią i salonem (tylko tutaj oddzielające się przegrody utrzymują łazienkę, pomieszczenie do sprzątania i żelazko) . Na piętrze zarezerwowano sypialnię główną z garderobą i łazienką.

W dekoracji i wykończeniach starano się stworzyć styl nordycki, aby stworzyć ciepłe otoczenie z delikatnymi tonami i dużą rolę w oświetleniu.

Reklama - czytaj dalej w Otwartej kuchni

Całe dolne piętro wioski to ciągła przestrzeń - z wyjątkiem łazienki i spiżarni. Kuchnia jest zintegrowana zarówno w salonie, jak i jadalni. Meble zostały rozmieszczone w dwóch obszarach, jednym przymocowanym do ściany, a drugim na wyspie. W tle szafka.

Wyspa z talerzem i barem śniadaniowym

Na wyspie znajduje się płyta grzewcza, powierzchnia podparcia i staje się bar śniadaniowy Na tym zdjęciu widać w tle po lewej stronie drzwi komunikujące się ze spiżarnią.

Puste i drewniane

Meble zostały wybrane w Biały z drewnianym blatem. Zwraca uwagę na czarną lodówkę, która aktualizuje zestaw.

Szafka na przybory kuchenne

Projekt kraj do porządkowania naczyń kuchennych

Salon

Sofa wyznacza część wypoczynkową w holu i znajduje się między kolumnami.

Miękkie, piaszczyste i szare odcienie

Salon urządzony jest w delikatnych odcieniach piasku i szarości, co stwarza bardzo przyjemne i ciepłe neutralne uczucie.

Przeźroczysta roślina

Roślina jest przeźroczysta, chociaż środowiska są rozmieszczone z wykorzystaniem elementów architektonicznych, w tym przypadku łuków.

Widok na pierwsze piętro ze schodów, przez które wchodzi się na wyższy poziom. Najpierw jadalnia.

Jadalnia

Jadalnia jest ograniczona dywanem.

Sala

Hol jest przestronny i przestronny, ponieważ nie ma przegród i jest zintegrowany bezpośrednio z główną podłogą domu.

Specjalny róg

Nasz czytelnik wykorzystał wgłębienie rośliny, obok schodów, przez które wchodzi się na piętro, aby stworzyć specjalny piwniczny narożnik.

Na stosach palet

Pod łukiem ułożone w stos palety służą do przechowywania butelek wina.

Jak w piwnicy

Beczka służy jako stół podporowy.

Główna sypialnia

Miękkie odcienie zdominowane przez szary zagłówek tapicerowany capitoné.

U podnóża łóżka

Szafa i narożnik z fotelem.

Garderoba

Główna sypialnia, znajdująca się na najwyższym piętrze, ma łazienkę i garderoba

Łazienka z prysznicem i wanną

Z przodu zlewu znajduje się otwarta szafka mieszcząca dwa zlewozmywaki.


Wideo: WNĘTRZARSKIE PODRÓŻE Green Canoe - styl rustykalny - stary dom z duszą (Czerwiec 2022).