Inne

Doskonale wykorzystane i uporządkowane mini studio

Doskonale wykorzystane i uporządkowane mini studio



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Para szukała mieszkanie w Barcelonie Wystarczyło tylko na krótkie pobyty w mieście, kiedy to studio zlokalizowane w dzielnicy Sants przekroczyło swoją ścieżkę. Po prostu przechodząc przez drzwi, mogli dowiedzieć się, jak to było, ponieważ ten dom ma jedną przestrzeń i oddzielną łazienkę. Rozmieszczenie mebli w tego typu podłogach jest podstawowe, ponieważ wraz z nimi wyznaczono różne pokoje. „Właściciele tego miniloftu chcieli zlokalizować na kilku metrach kwadratowych kuchnię, salon, jadalnię, sypialnię i niewielki obszar roboczy”, wyjaśniam ze studia I loft, odpowiadając za wykonanie dekoracyjnego tetris, aby wszystko pasowało doskonale i mógłby żyć wygodnie.

„Zaczęliśmy od bezkonkurencyjnej podstawy: sklepionych sufitów, odsłoniętych ceglanych ścian, hydraulicznych podłóg… Pomogło nam to w określeniu stylu, który chcieliśmy mu nadać” - wyjaśniają. Wybrali nordyckie i przyjazne elementy, aby uczynić je wygodnymi, a białymi meblami zaznaczyli różne przestrzenie, zapewniając dodatkowe miejsce do przechowywania. „Rezultatem jest przytulny i przestronny apartament z przestrzenią zmaksymalizowaną na potrzeby naszych klientów”, mówią ze studia.

www.iloftyou.es

Reklama - czytaj dalej w sekcji Wszystko w jednym

To studio w Barcelonie zaprojektowane przez I loft you jest dobrym przykładem tego, jak tworzyć różne pokoje w wyjątkowej przestrzeni.

Lounge

Mieszkanie miało wiele charakteru, z odsłoniętymi ceglanymi ścianami i katalońskimi sklepieniami, dlatego dobrano przyjazne meble, aby były przytulne.

Wspólna przestrzeń

Na zdjęciu salon i, na pierwszym planie, stół w jadalni.

Otwarta kuchnia

Płytka hydrauliczna ogranicza przestrzeń.

Wszystko białe

Integrację różnych przestrzeni (w tym kuchni) osiągnięto, wybierając meble w tym samym stylu i kolorze.

Dzielnik

Szafka telewizyjna oddziela miejsce do pracy w jadalni od sypialni.

Applied Boys

Obok salonu udostępniono miejsce do nauki pracy, co jest jednym z wymagań właścicieli na początku projektu.

Przestań

Właściciele szukali mieszkania z wystarczającą ilością miejsca na krótkie pobyty.

Duża pojemność

Ściana sypialni przykryta jest szafą, która pokrywa potrzeby przechowywania.

Sypialnia

W tych samych kolorach, co reszta domu.

Kilka kawałków, ale dobrze dobranych Zasłużony odpoczynek

Część sypialna wymaga odpoczynku.

Dziel i podbijaj

Widok szafki telewizyjnej z sypialni.

Przedtem

Dekorowanie pojedynczej przestrzeni może być bardzo skomplikowane (szczególnie, gdy jest bardzo mała, jak w tym przypadku).

Powierzchnia sypialni wcześniej Część wypoczynkowa wcześniej

Mieszkanie ma dwa okna, więc jedno służyło do salonu, a drugie do sypialni.

Kuchnia wcześniej